Blog

 • 28
  may
  2019


  Piesa LUPUL SOLITAR face parte din albumul Bestiarium, care va fi lansat toamna. Scoatem single după single din acest album. S-a lansat Ursul, Omul Liliac. Acum a ieșit Lupul. Va urma Leul. Și chiar o intrepretare îndrăzneață a Mioriței. 
  Albumul Bestiarium are un concept actual despre relația Om+Natura. E timpul să revenim la natură și la starea firească a omului, care, cândva, era totalmente legată cu energia mediului înconjurător. Am pierdut conexiunea. vrem să ne întoarcem la "MAMA NATURĂ".
  Am dat frâu liber experimentelor muzicale. Melodia Lupul Solitar vine cu o energie, sound de rock 98%, și cu 2% de magie a saxofonului, dar și al instrumentului folcloric cum e telinca.
  Din epoca preistorică oamenii venerau puterea lupului. Lupul e un simbol al nostru din moși strămoși. Dacii îl aveau ca totem sacru. Lupul dacic era mediator între lumea de aici și lumea de dincolo. Lupul ramâne a fi un simbol al forței mistice în eposul multor popoare de pe glob... în Asia, în America de Nord, la popoarele scandinave și slave. E un simbol care ne-a provocat nu doar fantezia muzicală. Am încercat să atingem și un mesaj mai profund, filosofic.
  Toate piesele din albumul Bestiarium sunt inspirate din basme, mituri și folclor.
  Music Михай Гынку 
  Lyrics Brodyaga Yagupov
  Mix Andrei Lifenco
  Directed by Sasha Nikitin Nikitin Film Production Diana Altfel Radu Tofan
  Musicians: Victor Bitca - Dandes Andrei Cebotari Sveatoslav StarushValeriu Mazilu 
  Management: Igori Dinga Corina Caireac MediaPro Music
Top

Categories

Follow us on

Contacts

Management & Booking
"Cuibul" Music Company
Burebista str., No.7, Chisinau,
MD-2032, Republic of Moldova
Booking:+373 69 120 347
Tel.: +373 22 506367, 506366
Tel./Fax.: +373 22 637622
www.zdob-si-zdub.com
www.cuibul.com
E-mail for: Booking,
Mass-Media, Other.